Over mij

Bijles van Linde
Ik ben Linde, 31 jaar, en ik heb altijd veel plezier gehad in de exacte vakken. Ik heb een bachelor en master natuurkunde cum laude afgerond aan de Radboud Universiteit, en ruim negen jaar ervaring met lesgeven.

Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier bij de Leidse examencursussen gewerkt (www.sslleiden.nl). In drie dagen stoomden we met een jong en enthousiast team leerlingen klaar voor het eindexamen vwo wiskunde B. Daar leerde ik voor de klas staan, vragen beantwoorden, uitleggen, en alle tips en trucs en in’s en out’s over hoe je een examen moet maken. Ook heb ik les gegeven op de universiteit: na het hoorcollege hielp ik studenten tijdens het werkcollege met het maken van opgaven over mechanica, kwantummechanica en elektriciteit & magnetisme.

Ik vind het leuk om samen met jou uit te zoeken wat je lastig vindt en hoe ik de dingen die jij niet begrijpt helder aan je kan uitleggen. We maken veel sommen, zodat je leert hoe je de stof kan toepassen en hoe je ook de lastige opgaven aan het einde van het hoofdstuk kan oplossen. Mijn ervaring is dat leerlingen er dan vaak achter komen dat ze veel meer kunnen dan ze denken.