Reacties van leerlingen

Linde voelt goed aan welke hulp je nodig hebt en zoekt naar verschillende manieren om dingen op een duidelijkere manier uit te leggen. Hiervoor gebruikt ze leuke voorbeelden. Daarnaast voelde ik me altijd op mijn gemak bij Linde en zag ik nooit op tegen de bijles. Ze heeft me vertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen in een vak dat me in eerste instantie niet goed lag. Linde, heel erg bedankt!!!
Sira, 6 vwo – juli 2019

De bijlessen hebben mij enorm geholpen. Toen ik begon met de bijlessen vond ik natuurkunde heel moeilijk maar door de lessen zag ik ineens hoe het allemaal in elkaar zat. Linde is hartstikke behulpzaam en ze hielp me altijd als ik problemen had met opgaves. Zeker om aan te raden!
Victor, 6 vwo – juni 2019

De bijlessen waren erg nuttig en leerzaam. Door de bijlessen kon ik de stof die ik niet snapte veel beter begrijpen.
Dani√ęl, 5 havo – juni 2019

Ik vond het superfijn voor dat extra zelfvertrouwen voor de toets. Ook goeie tips en truucjes geleerd! + hele fijne en gezellige sfeer.
Rozanne, 6 vwo – juni 2019

Heel fijn, ik voel me op mijn gemak bij Linde en durf te vragen. Dit had ik zeker niet bij iedere bijles. (Ja, ik heb er meerdere gehad ūüėČ) Het is fijn dat Linde bij elke leerling zoekt naar een geschikte manier om te leren. Zo is dat bij mij bijvoorbeeld het visualiseren van wiskundige vraagstukken. Bedankt!
Pepijn, 6 vwo – juni 2019

Wanneer je bij Linde komt, voelt het af en toe alsof je bij een vriendinnetje langs gaat. Niet dat je alleen maar loopt te kletsen, maar de sfeer is super fijn. Wanneer het allemaal niet zo lekker gaat, verlaat je de deur bij Linde toch altijd met vertrouwen en een fijn gevoel. Daarnaast zijn mijn prestaties bij de exacte vakken zoals natuur- en wiskunde echt verbeterd, Linde weet namelijk alles! Bij Linde ga je hard aan het werk, maar wel op de manier die voor jou werkt. Als je even ontspanning nodig hebt, geeft Linde die, maar wanneer je een uur vol wiskunde wil doen gebeurt dat ook! Ik zou Linde voor 100% aanraden!
6-vwo’er – juni 2019

Ik heb bijles gehad ter voorbereiding van het CCVX examen scheikunde op vwo niveau. Linde is een erg bekwame en aardige docent die de stof op een duidelijke en rustige manier uitlegt. Ze geeft goede tips over hoe vraagstukken op te lossen, en maakt in haar uitleg gebruik van handige/herkenbare voorbeelden.
Dankzij de uitleg van Linde en het samen oefenen van opgaven heb ik meer plezier en inzicht gekregen in de stof. Daarnaast is ze flexibel in het plannen van een bijles, wat voor mij erg handig was. Ik zou Linde dan ook zeker aanraden als bijlesdocent!
ccvx’er – juni 2019

De bijlessen van Linde zijn heel erg nuttig. De uitleg is duidelijk en als ze ziet dat je het toch niet helemaal begrijpt probeert ze het op een andere manier uit te leggen. Ze gebruikt ook (leuke) voorbeelden die nog meer verduidelijking geven. Ze denkt echt met je mee en heeft goed door wat voor jou onduidelijk is. Linde is een leuk persoon die veel begrip heeft voor jouw situatie. Er hangt dan ook totaal geen zware sfeer.
6-vwo’er – mei 2019

Linde is niet alleen een goede begeleider voor de jeugd. Ik ben op latere leeftijd met een studie psychologie begonnen, waarbij ik flink struikelde bij de module statistiek. Linde werd mij warm aanbevolen, en terecht! Linde heeft ontzettend veel geduld, en ze weet moeilijke vraagstukken zo in stukken te verdelen, dat het ‚Äėopeens‚Äô helemaal logisch lijkt… Dankzij Linde heb ik mijn module statistiek met een dikke voldoende kunnen afsluiten. Ik zal Linde zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar bijles!
Jeanne, hbo – mei 2019

Moeite met de bèta vakken had ik altijd al, maar dat bleek ook nadat ik vorig jaar zakte op al mijn bètavakken. Linde heeft mij dit jaar geweldig geholpen om ook deze vakken onder de knie te krijgen en dat blijkt ook uit het resultaat: alle bètavakken gehaald! Ze voelt precies aan waar het mis gaat, hoe ze dat het beste kan brengen en heeft het er ook open met je over. Ze moedigt je aan om al je vragen te stellen en neemt je ook mee terug naar de basis als dat nodig blijkt te zijn. Daarbij is er naast het harde werken ook nog wel eens tijd voor een grapje en een verhaaltje en vraagt ze altijd hoe het met je gaat. Uitleggen kan ze op wel duizend verschillende manieren en ze heeft een zak vol met handige tips en tricks in haar zak zitten. Kortom: echt super fijn en aan iedereen aan te raden!
Lisanne, vavo – juli 2018

Halverwege de vierde klas kwam ik erachter dat ik eigenlijk wiskunde B nodig had in plaats van wiskunde A voor mijn vervolgopleiding. In overleg met mijn wiskundedocent kon ik gelukkig nog wiskunde B lessen volgen naast wiskunde A, en na een lange zomervakantie zelfstandig wiskunde B inhalen, kon ik in de 5e klas overstappen op wiskunde B. Ik had echter hierdoor wel een achterstand opgelopen, en weinig zelfvertrouwen op het wiskundegebied. Ik ben begonnen met bijles van Linde en dat heeft mij heel veel geholpen. Door Linde heb ik veel inzicht gekregen in hoe ik problemen aanpak, hoe ik mijn rekenmachine handig kan inzetten en wat ik kan doen als iets fout gaat (als antwoorden niet goed uitkomen). Alles werd rustig uitgelegd en de bijles is geheel aangepast op wat je zelf wilt oefenen en ook hoe lang je dit wilt oefenen. Naast wiskunde heeft Linde mij ook een paar keer geholpen met natuurkunde, ook hier werd het heel fijn uitgelegd waardoor ik de stof helemaal snapte. Linde, hartstikke bedankt!
Jula, 6 vwo – juli 2018

Sinds ik bijles had van Linde zijn mij punten heel erg omhoog gegaan. Aan het begin van het jaar had ik een 2 en nu heb ik allemaal dikke voldoendes. Linde kan erg goed en rustig uitleggen. De bijles heeft mij heel erg geholpen!
Julia, 4 havo – juni 2018

Linde heeft goed kunnen zien waar ik extra hulp nodig had. Ik kon ook altijd aangeven waar ik zelf extra tijd aan wou besteden, dan gaf ze me genoeg opgaves om mee te oefenen. Dit heeft mij erg geholpen. Zo heb ik samen met Linde een behoorlijke achterstand kunnen inhalen. Linde is een fijne bijles docente, ze legt helder uit. Aan het eind van het jaar kon ik ook de wat moeilijkere opgaves met zelf logisch nadenken oplossen.
Ditte, 5 havo – juni 2018

Sinds ik bijles van Linde heb ben ik ontzettend vooruit gegaan met natuurkunde. Linde is medelevend, rustig en legt alles zo vaak uit tot je het snapt. Ook stond ze altijd klaar om mij te helpen met scheikunde, wiskunde of biologie, terwijl ik eigenlijk vooral bijles voor natuurkunde had. Ik ben nu geslaagd met 6.4 voor natuurkunde, terwijl ik begon met de bijlessen toen ik een 5 stond. Dit heb ik grotendeels te danken aan Linde.
Isabel, 6 vwo – juni 2018

Linde kan goed uitleggen. Ze merkt het op als het te snel gaat. Ik vond het makkelijk om haar dingen te vragen waar ik uitleg over wilde. Ze wist veel van de vakken waarover ik vragen had (wiskunde, natuurkunde en scheikunde).
Dirk, 5 havo – juni 2018

De bijles van Linde heeft mij enorm geholpen met het herpakken van mijn schoolwerk. Voor ik bij Linde kwam, was de structuur in mijn werk ver te zoeken. Samen hebben we stukje voor stukje meer orde gebracht in mijn schoolwerk. Zelfs als ik problemen had met andere vakken dan Linde eigenlijk geeft, had Linde het geduld om er samen even door heen te lopen. De bijlessen zelf hadden een erg prettige sfeer, zo bood Linde altijd wat te drinken aan en toonde persoonlijke interesse in je belevenissen of voortgang op school. Maar wel zonder het ten koste te laten gaan van de bijles. Bijles bij Linde is dus zeker een aanrader voor mensen die net dat ene duwtje in de rug extra nodig hebben!
Joost, 5 havo – juni 2018

Hele fijne bijles. Het heeft me heel erg geholpen en veel zelfvertrouwen gegeven voor mijn examens. Het is niet alleen nuttig maar ook nog gezellig! Ik had veel moeite met biologie, maar mijn laatste cijfers waren een 7,3 en een 6,9!! (En toen kreeg ik taart van Linde!!!) Zeker een aanrader.
Jip, 4 vmboT – mei 2018

Dankzij de bijles van Linde heb ik een grote vooruitgang geboekt in mijn exacte vakken. Begin dit jaar, Havo 5 2017, had ik een zorgwekkende achterstand met wiskunde A en scheikunde. Mijn docenten hadden geen hoop meer dat ik zou kunnen slagen in mei… Daarom heb ik bijles gezocht en kwam ik uit bij Linde. Linde liet mij zelf nadenken en gaf me soms ook extra oefen huiswerk mee om zo de vakken onder de knie te krijgen. Toen ik er echt slecht voorstond met scheikunde hebben we daar superhard aan gewerkt en had ik uiteindelijk een 8!! Daarmee was er weer hoop op een diploma. Door het oefenexamen wat ik heb gemaakt en grondig besproken heb met Linde en de vele bijlessen heb ik toch mijn Havodiploma gehaald. Zonder de serieuze maar toch ook persoonlijke en vrolijke bijlessen die ik heb gekregen van Linde had ik het niet gehaald! Dank je wel Linde!!
Lisa, 5 havo – juli 2017

Linde is een geduldige bijlesdocent die naar je luistert en die je passende hulp biedt. Ik ben van een 5 gemiddeld voor scheikunde naar een 6 gegaan in 2 maanden tijd en heb voor mijn eindexamen een 7,5 gehaald. De bijles heeft mij goed geholpen en ik ben dan ook erg blij dat ik naar Linde toe ben gegaan.
Sanne, 6 vwo – juli 2017

Linde heeft me erg geholpen bij het vak wiskunde. Ze heeft me geleerd om op mezelf te vertrouwen en niet steeds in het antwoordenboekje te kijken. Verder heeft ze me erg geholpen om de stof te structureren. Mijn cijfers zijn sinds de bijles erg gestegen, uiteindelijk heb ik zelfs een 7,4 voor mijn CE gehaald. Dit had ik nooit durven dromen! Wat ik heel fijn vond aan de bijlessen was dat het erg flexibel was om in te plannen. Bedankt voor het helpen!
Pien, 6 vwo – juni 2017

Linde heeft me niet alleen geholpen om dingen beter te begrijpen bij de bèta-vakken, maar heeft vooral samen met mij gezocht naar waar het mis ging tijdens het leren. Met een gezellige, vertrouwelijke maar ook zeker leerzame sfeer ging ik iedere week met plezier naar de bijlessen. Voor zowel natuurkunde en scheikunde als biologie, een vak waarvoor ik zelf de hoop al bijna had opgegeven, zijn mijn cijfers omhoog gegaan. Niet alleen voor deze vakken maar ook voor algemene planningen voor de examenweken heeft Linde me geholpen waardoor ik wat meer structuur kreeg tijdens het leren. Dankzij Linde heb ik met een mooie lijst mijn gymnasiumdiploma weten te behalen.
Emmy, 6 vwo – juni 2017

Tijdens mijn bijlessen van Linde heb ik veel geleerd op wiskundig gebied, maar het belangrijkste wat ze mij heeft geleerd is vertrouwen op mijn eigen kunnen. Door samen sommen te oefenen en problemen te bekijken cre√ęerde ik een zelfvertrouwen en zag ik in dat ik de vaardigheden eigenlijk al in me had. Ook geeft Linde handige tips en trucs om overzicht te houden en oplossing te structrureren. Door dit alles heb ik mijn doel behaald, om een 7 voor mijn examen Wiskunde B te halen; iets waar ik op het begin niet eens van had durven dromen!
Fleur, 6 vwo – juni 2017

Ik heb echt heel veel gehad aan de bijles van Linde. Ik heb in een korte tijd heel veel bijgeleerd. Linde stimuleert je goed. Ik kreeg veel meer vertrouwen in mezelf. Ze geeft aan wat je goed doet en waar je verbeterpunten liggen. Daarnaast weet Linde altijd op een leuke, goede manier uit te leggen, waardoor de stof beter blijft hangen. Dankjewel voor de bijles!
Luka, 5 havo – juni 2017

Sinds Linde mij bijles geeft zijn mijn cijfers omhoog gegaan. Haar uitleg is niet alleen nuttig, maar ook leuk en Linde zelf is vrolijk en helpt je door een opdracht heen als je er niet uitkomt. Ik krijg bijles voor natuurkunde maar de tips van Linde helpne me ook bij andere vakken. Kortom: bijles van Linde is zeer aan te raden!
Maaike, 5 vwo – mei 2017

Hoi Linde,
Heel erg bedankt voor de altijd gezellige bijlessen. Ik heb bij jou meer geleerd dan in mijn hele scheikundeschoolcarriere. Heel erg bedankt daarvoor!
Sarah, 5 havo – mei 2017

Ik heb erg veel gehad aan de bijles! Hoofdstuk 12 (zuur-base) gaat heel goed en daar ben ik ook zelfverzekerd over. Heel erg bedankt daarvoor. ūüôā
Claire, 6 vwo – oktober 2016

Ik ben kortgeleden begonnen met een studie Informatica, na een aantal jaar geen scholing te hebben gevolgd. Om met een gerust gevoel aan mijn studie te beginnen, wilde ik graag mijn inmiddels weggezakte wiskundekennis bijspijkeren naar vwo-niveau. Zo ben ik terecht gekomen bij Linde. Samen met haar heb ik in een paar maanden verschillende onderwerpen bijgewerkt door middel van het maken en bespreken van eindexamenopgaven. Linde zelf is erg vriendelijk en ik heb veel gehad aan haar uitleg en tips. Ik kan iedereen aanraden bij haar bijles te volgen!
Gerrit, WO-student ‚Äď september 2016

Voordat ik bij Linde kwam haalde ik alleen maar onvoldoendes voor wiskunde en ik begreep al helemaal niks van natuurkunde maar nu ga ik over met een gemiddelde van een 8 voor scheikunde en natuurkunde en een 6 voor wiskunde. Linde kan heel fijn uitleggen en stopt pas als je het begrijpt.
Noor Hagenbeek, 3 havo – juli 2016

Ik zat in 5VWO en het ging bij mij niet zo goed met natuur- en scheikunde. Hierom ben ik gaan zoeken naar iemand die mij hierin bijles kon geven. Zo kwam ik bij Linde uit. En na een introductie/ontmoetingsles gingen we aan de slag. In het begin van het jaar stond ik voor natuurkunde een 4,1 en voor scheikunde een 4,9. Na een half jaar bijles van Linde sta ik nu een 5,5 voor natuurkunde en een 5,4 voor scheikunde. Ik ben er dus bijna 1,5 op vooruit gegaan door de bijlessen. Je kunt wel zeggen dat het me heeft geholpen.
Linde is zeer aardig en begripvol, maar kan soms ook een beetje streng zijn, echter alleen voor je eigen belang. Ze vindt het allemaal heel interessant en wil je graag helpen en blijven stimuleren. Ze zal zich er helemaal voor inzetten, dus als jij dat ook doet, komt het helemaal goed!
Beau, 5 vwo – juli 2016

Linde is een echt aanrader en niet alleen omdat ze af en toe gezellig is maar omdat ze je leert effici√ęnter na te denken over bepaalde vragen die je niet snapt. En ook op een manier waarbij iedereen het zou snappen door bijvoorbeeld een simpel doorgedacht voorbeeld te nemen die lijkt op dezelfde situatie van de vraag. Ze geeft je hele handige tips die je zult herhalen en gebruiken, ook buiten de bijles. Ze draait nergens omheen en zorgt dat je processen ook bij andere vragen kan toepassen. Kortom Linde is een goede bijleslerares en ik heb veel aan haar gehad! Dankjewel.
Stephany, 4 havo – juni 2016

Het was heel fijn om bijles van Linde te hebben. Ze werkt professioneel en ze weet waar ze het over heeft. Ondertussen is ze vrolijk en gemotiveerd en ze vindt wat ze doet echt leuk om te doen. Dat hielp mij om het ook leuker te gaan vinden. Het is heel fijn om iemand te hebben die je net even op weg helpt of de dingetjes die je niet snapt goed kan uitleggen. Wiskunde was nooit mijn sterkste vak, maar uiteindelijk heb ik er vertrouwen in dat ik mijn eindexamen goed ga maken. Dus dankjewel Linde ūüôā
Marieke, 6 vwo – mei 2016

Ik heb heel veel gehad aan Linde, naast dat Linde leuk en gezellig is kan ze goed uitleggen, en heeft ze altijd handige tips. Wiskunde was het vak waar ik veel moeite voor had, maar dankzij Linde gaat het heel goed en zijn mijn cijfers omhoog gegaan.
Sofi, 5 havo – mei 2016

Linde heeft mij geholpen in een laatste spoedcurses vlak voor de examens in ¬†wiskunde B. Dit deed ze erg effici√ęnt en je merkt dat Linde veel examentrainingen heeft gegeven. Hierdoor krijg je handige tips of trucjes mee die je vaak niet van je eigen leraar hoort. Dit heeft gezorgd voor een extra houvast voor het examen, bedankt Linde!
Johan, vavo – mei 2016

Ik ben Naomi en ik ben 1e jaars HBO-student Bos & Natuurbeheer.  Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik nooit eerder scheikundeles gehad. Dat was wel even slikken toen bleek dat er een heel tentamen aan gewijd zou worden. Gelukkig kon Linde me hiermee helpen, met haar geduld en duidelijke uitleg liet ze elke formule opeens heel makkelijk lijken. Dankzij haar heb ik in korte tijd voldoende geleerd om het tentamen in 1x te halen, dankjewel Linde!
Naomi, hbo – april 2016

Ik heb door middel van bijlessen van Linde een 7,9 gehaald voor mijn wiskunde toets. Linde legt erg goed uit en komt altijd haar afspraken na.
Stijn, 5 havo – maart 2016