Reacties van ouders

Onze jongens hebben heel veel baat gehad en de jongste nog steeds met de wijze waarop Linde bijles geeft. Haar wijze van benaderen draagt er ook toe bij dat Linde ze ook weet te motiveren om te blijven oefenen….Dat is voor deze leeftijdcategorie toch ook al weer een prestatie die genoemd moet worden. Kortom wij zijn zeer tevreden. Linde heeft duidelijk hart voor haar vak en voor de leerlingen die ze begeleidt. Zeker weten dat de inzet van Linde een bijdrage geleverd heeft aan het behalen van het VWO diploma.
Fons – juni 2019

De bijlessen biologie voor onze dochter hebben goed gewerkt in de voorbereiding op het havo-examen. De persoonlijke aanpak en de goede communicatie naar ons als ouders vonden we heel prettig!
Anoushka – mei 2019

Mijn dochter zit in het eindexamenjaar van het Stedelijk Gymnasium te Nijmegen. Tot aan het zesde leerjaar kon ze ruimvoldoende meekomen voor het vak wiskunde. In haar zesde jaar kreeg ze maar drie schoolexamens. Dit waren pittige toetsen. Met behulp van Linde heeft ze geleerd hoe ze op een andere manier de stof kan benaderen. Hierdoor heeft ze meer tools aangeleerd die ze kan inzetten. De hulp en positieve feedback van Linde hebben er voor gezorgd dat mijn dochter vol vertrouwen haar eindexamen in gaat.
Agnes – mei 2019

Linde is meer dan een bijlesdocent. Ze heeft onze zeer van elkaar verschillende kinderen ondersteund: de één met een CM-profiel, de ander met een NT-profiel. Allebei waren ze heel enthousiast over haar. Dat alleen al is een kunst! Als ouders kregen we elke maand een verslagje over de afgelopen maand, waaruit bleek dat ze niet alleen vakinhoudelijk bezig is, maar ook op een coachende manier. Zeer waardevol, en daarom beveel ik Linde van harte aan!
Francie – mei 2019

Ik had hele goede verhalen gehoord van andere moeders over de bijlessen van Linde. De verhalen klopten. Linde zette mijn zoon centraal, richtte zich op dat wat hem hielp, en overvroeg hem niet. Elke maand kreeg ik ook keurig een feedback per email. Ondanks voldoendes voor zijn bèta vakken, had hij moeite met het vinden van de rode draad bij grote vragen. Veel tekst en als handicap dyslectisch, dat was met name bij de examenvragen nog niet echt makkelijk.
Maar wat is hij gegroeid in het aanvliegen van de examenvragen! Hoe pak je nu zo’n grote vraag aan, waar begin je?? Linde heeft een uitstekend werk afgeleverd, Sil heeft de examens voor alle bèta vakken, zowel natuurkunde, wiskunde en scheikunde op HAVO niveau heel goed afgerond.
Dank je wel Linde voor alle hulp. En mijn zoon ging graag naar jou toe. Duidelijke afspraken en goed begeleid daar waar nodig. Mogelijk dat hij nu in zijn het volgend schooljaar en de keuze voor milieukunde nog eens een vraag heeft. Hij weet je te vinden!!
Margo van den Brink – juli 2018

Mijn dochter had het heel moeilijk met wiskunde. Na een lange zoektocht naar een goede bijles docent zijn we bij Linde uitgekomen. Linde legde alles heel duidelijk en overzichtelijk uit. Mijn dochter was heel enthousiast over haar aanpak. Linde springt er echt uit vergeleken bij andere bijles docenten die we hebben gehad. Linde bedankt!
Yen – juni 2018

Linde is makkelijk benaderbaar, ze reageert vlot via mail of telefoon. Ze heeft onze zoon snel kunnen overtuigen van haar bijleskwaliteiten, blijkbaar door goed aan te sluiten en voldoende kennis van zaken te hebben. Ze is geïnteresseerd en betrokken. Hij heeft met zijn examen voor de ‘bijlesvakken’ allemaal voldoendes gehaald.
Antoinette – juni 2018

Onze oudste twee dochters hebben allebei bijles gehad van Linde. De een VWO wiskunde C de ander HAVO wiskunde A. Linde heeft ze allebei vooral geloof in hun eigen kunnen gegeven, dat maakte dat ze allebei volgende week hun diploma kunnen ophalen. Linde gaf mij maandelijks een korte ‘stand van zaken’ op een duidelijke en prettige manier. Wij zijn in ieder geval erg blij dat Linde ‘op ons pad kwam’. Zeer zeker aan te bevelen! Linde bedankt en succes!!
Nicole Ribbers – juni 2017

Linde heeft mijn dochter wiskunde bijles gegeven. Het resultaat was niet alleen dat mijn dochter met een supergoed cijfer is geslaagd maar vooral ook dat ze het examen met zelfvertrouwen tegemoet ging. Omdat Linde strategieën aanleert is het veel meer dan ‘een trucje leren’ …. dit helpt enorm bij het leren oplossen van wiskundige problemen. Ze motiveert en stimuleert daar waar nodig. Linde heeft het echt meer dan uitstekend gedaan!
Annemiek Sinnige – juli 2017

Linde is een topper op bijlesgebied. Onze zoon Matthijs had direct resultaat en ging graag naar haar toe. Ze doorziet haar pupillen en geeft ze dientengevolge bijles op maat en van topniveau. Ze koppelt uitvoerig terug naar de opdrachtgevers en is nauwgezet en transparant in haar acties.
Erg tevreden!
Peter Bijvoets – juni 2017

Onze dochter heeft van december 2016 tot en met mei 2017 bijles gevolgd bij Linde in de bèta-vakken, alsmede een tweetal oefendagen (examentrainingen) bijgewoond.
In deze periode heeft Linde naast het pure uitleggen (inhoud) van de stof ook veel aandacht besteed aan de manier van leren en het motiveren van onze dochter om zich de stof eigen te maken en er vol voor te gaan om te slagen voor haar gymnasium diploma. Ook heeft onze dochter samen met Linde een planning gemaakt met -wanneer -hoeveel tijd -aan welke vakken besteed moesten worden, waarbij verder gekeken is dan alleen de vakken waarin Linde bijles gaf. Linde heeft onze dochter inzicht gegeven in de beste manier waarop ze de soms moeilijke stof eigen kon maken. Dit deed ze onder andere door onze dochter te ondersteunen in het stapsgewijs doorgronden van een complex probleem. Hiermee groeide ook het vertrouwen van onze dochter in haar eigen kunnen.
Onze dochter heeft zelf ook aangegeven dat ze graag naar de bijles van Linde ging en ze hier veel aan gehad heeft. Tevens is ze samen met ons van mening dat ze mede dankzij de ondersteuning van Linde geslaagd is voor haar VWO-diploma.
Jolanda Veenema – juni 2017

Linde heeft met haar manier van lesgeven onze dochter in korte tijd weer geloof in haar eigen capaciteiten – en zelfvertrouwen – kunnen geven. Er is hard gewerkt, ze vond de bijles leuk en ook wiskunde B werd weer interessant. De resultaten waren daar ook naar. Ze ging met een ruime 4 het centraal eindexamen in en haalde voor het schriftelijk examen een dikke 6. Dat was een prachtig resultaat, zeker gezien de korte periode waarin ze dat samen voor elkaar kregen. Ik raad bijles bij Linde dan ook van harte aan.
Dorine Gebbink – juni 2017

Door elf maanden pfeiffer was Hannah bij met name scheikunde erg achter geraakt. De basis bleek in havo 5 niet zo sterk als wij gedacht, gehoopt hadden. Linde had in no time door waar de hiaten zaten en wist haar op een prettige en heldere manier verder te helpen. Hannah had moeite met de uitleg van haar docent, maar door Linde snapte ze het allemaal weer en kreeg ze er bijna lol in (maar een echte bèta zal Hannah nooit worden 😉 ). Hannah was erg tevreden over de bijlessen van Linde, maar wij als ouders zeker ook. Bij elke rekening, die er nu eenmaal bij hoort, zat een kort maar helder voortgangsverslag. Waardoor ik op afstand heel duidelijk kon merken dat ze Hannah goed in de peiling had! En dat gaf ons een zeer gerust gevoel. Hannah heeft het eindexamen dankzij de bijles van Linde erg goed gemaakt. Was haar eerste cijfer in havo 5 een 3,3, dankzij Linde sluit ze de havo af met een voldoende op haar eindlijst! Dankjewel Linde, voor al je hulp!
Irma de Graaf – juni 2017

Onze zoon, 2 havo, is dit jaar bij Linde gestart met bijles voor wiskunde. Wij als ouders , en hijzelf, zijn erg tevreden met deze bijles. Onze zoon omdat hij merkt dat zijn cijfers goed vooruit gaan en hij zekerder wordt over wat hij kan, wij omdat we van hem horen dat Linde goed kan aansluiten bij zijn vraag en manier van leren. De dingen die hij niet snapt kan ze op verschillende manieren uitleggen zodat het hem steeds lukt de stof in de vingers te krijgen. Ze geeft voorbeeldsommen in opbouw tot het niveau wat hij moet hebben. De bijles is afwisselend en daardoor vindt hij het leuk om te blijven werken. En dat bij een vak wat eerst zo moeilijk was, dat is een dik compliment voor Linde!
Loes van Heezen – mei 2017

Beste Linde, afgelopen week heeft onze dochter haar laatste lesdag gehad. Ze kreeg een ontzettend mooie puntenlijst mee naar huis. Zo is de score van scheikunde met bijna een heel punt toegenomen. Ook voor natuurkunde staat ze er goed voor. Echt een heel mooie prestatie van jullie beiden. Dank.
Maria – april 2017

Mede dankzij Linde is Anna wiskunde leuk gaan vinden, wat ook blijkt uit haar eindexamen resultaat. Linde is een gedreven, ambitieuze en toegankelijke bijles docente. Haar kracht zit hem in het feit dat ze Anna er telkens op wijst even stil te staan, terug te kijken op wat ze gedaan heeft en na te denken. Linde deelt haar diepgaande kennis op een natuurlijke prettige manier. Anna vond het erg fijn om met Linde samen naar een beter resultaat te werken, wat zeker gelukt is! Dankjewel Linde en heel veel succes met je verdere plannen in het begeleiden van studenten.
Lydia van Eeden – juli 2016

We zien veel vooruitgang en Stephany haalt er alles uit en wilt steeds meer leren. Top! Bedankt voor de leuke manier waarop jij de bijles geeft!
Elisa – juni 2016

Linde heeft mijn dochter op professionele wijze ondersteund in de laatste weken voor het HAVO eindexamen. Voor natuur- en scheikunde zijn oefenexamens doorgesproken. Linde reikte daarbij analysevaardigheden aan die het zelfvertrouwen aanzienlijk deden stijgen. In een ongedwongen sfeer werkte Linde d’r enthousiasme voor de materie aanstekelijk.
Mieke – juni 2016