Ervaringen

Laat ook een reactie achter

1 juni 2016

We zien veel vooruitgang en Stephany haalt er alles uit en wilt steeds meer leren. Top! Bedankt voor de leuke manier waarop jij de bijles geeft!

Elisa
1 mei 2016

Het was heel fijn om bijles van Linde te hebben. Ze werkt professioneel en ze weet waar ze het over heeft. Ondertussen is ze vrolijk en gemotiveerd en ze vindt wat ze doet echt leuk om te doen. Dat hielp mij om het ook leuker te gaan vinden. Het is heel fijn om iemand te hebben die je net even op weg helpt of de dingetjes die je niet snapt goed kan uitleggen. Wiskunde was nooit mijn sterkste vak, maar uiteindelijk heb ik er vertrouwen in dat ik mijn eindexamen goed ga maken. Dus dankjewel Linde 🙂

Marieke, 6vwo
1 mei 2016

Linde heeft mij geholpen in een laatste spoedcurses vlak voor de examens in wiskunde B. Dit deed ze erg efficiënt en je merkt dat Linde veel examentrainingen heeft gegeven. Hierdoor krijg je handige tips of trucjes mee die je vaak niet van je eigen leraar hoort. Dit heeft gezorgd voor een extra houvast voor het examen, bedankt Linde!

Johan, vavo
1 april 2016

Ik ben Naomi en ik ben 1e jaars HBO-student Bos & Natuurbeheer. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik nooit eerder scheikundeles gehad. Dat was wel even slikken toen bleek dat er een heel tentamen aan gewijd zou worden. Gelukkig kon Linde me hiermee helpen, met haar geduld en duidelijke uitleg liet ze elke formule opeens heel makkelijk lijken. Dankzij haar heb ik in korte tijd voldoende geleerd om het tentamen in 1x te halen, dankjewel Linde!

Naomi, hbo