Ervaringen

Laat ook een reactie achter

1 mei 2017

Onze zoon, 2 havo, is dit jaar bij Linde gestart met bijles voor wiskunde. Wij als ouders, en hijzelf, zijn erg tevreden met deze bijles. Onze zoon omdat hij merkt dat zijn cijfers goed vooruit gaan en hij zekerder wordt over wat hij kan, wij omdat we van hem horen dat Linde goed kan aansluiten bij zijn vraag en manier van leren. De dingen die hij niet snapt kan ze op verschillende manieren uitleggen zodat het hem steeds lukt de stof in de vingers te krijgen. Ze geeft voorbeeldsommen in opbouw tot het niveau wat hij moet hebben. De bijles is afwisselend en daardoor vindt hij het leuk om te blijven werken. En dat bij een vak wat eerst zo moeilijk was, dat is een dik compliment voor Linde!

Loes van Heezen
1 april 2017

Beste Linde, afgelopen week heeft onze dochter haar laatste lesdag gehad. Ze kreeg een ontzettend mooie puntenlijst mee naar huis. Zo is de score van scheikunde met bijna een heel punt toegenomen. Ook voor natuurkunde staat ze er goed voor. Echt een heel mooie prestatie van jullie beiden. Dank.

Maria
1 juli 2016

Ik zat in 5VWO en het ging bij mij niet zo goed met natuur- en scheikunde. Hierom ben ik gaan zoeken naar iemand die mij hierin bijles kon geven. Zo kwam ik bij Linde uit. En na een introductie/ontmoetingsles gingen we aan de slag. In het begin van het jaar stond ik voor natuurkunde een 4,1 en voor scheikunde een 4,9. Na een half jaar bijles van Linde sta ik nu een 5,5 voor natuurkunde en een 5,4 voor scheikunde. Ik ben er dus bijna 1,5 op vooruit gegaan door de bijlessen. Je kunt wel zeggen dat het me heeft geholpen.
Linde is zeer aardig en begripvol, maar kan soms ook een beetje streng zijn, echter alleen voor je eigen belang. Ze vindt het allemaal heel interessant en wil je graag helpen en blijven stimuleren. Ze zal zich er helemaal voor inzetten, dus als jij dat ook doet, komt het helemaal goed!

Beau, 5 vwo
1 juni 2016

We zien veel vooruitgang en Stephany haalt er alles uit en wilt steeds meer leren. Top! Bedankt voor de leuke manier waarop jij de bijles geeft!

Elisa
1 mei 2016

Het was heel fijn om bijles van Linde te hebben. Ze werkt professioneel en ze weet waar ze het over heeft. Ondertussen is ze vrolijk en gemotiveerd en ze vindt wat ze doet echt leuk om te doen. Dat hielp mij om het ook leuker te gaan vinden. Het is heel fijn om iemand te hebben die je net even op weg helpt of de dingetjes die je niet snapt goed kan uitleggen. Wiskunde was nooit mijn sterkste vak, maar uiteindelijk heb ik er vertrouwen in dat ik mijn eindexamen goed ga maken. Dus dankjewel Linde 🙂

Marieke, 6vwo
1 mei 2016

Linde heeft mij geholpen in een laatste spoedcurses vlak voor de examens in wiskunde B. Dit deed ze erg efficiënt en je merkt dat Linde veel examentrainingen heeft gegeven. Hierdoor krijg je handige tips of trucjes mee die je vaak niet van je eigen leraar hoort. Dit heeft gezorgd voor een extra houvast voor het examen, bedankt Linde!

Johan, vavo
1 april 2016

Ik ben Naomi en ik ben 1e jaars HBO-student Bos & Natuurbeheer. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik nooit eerder scheikundeles gehad. Dat was wel even slikken toen bleek dat er een heel tentamen aan gewijd zou worden. Gelukkig kon Linde me hiermee helpen, met haar geduld en duidelijke uitleg liet ze elke formule opeens heel makkelijk lijken. Dankzij haar heb ik in korte tijd voldoende geleerd om het tentamen in 1x te halen, dankjewel Linde!

Naomi, hbo