Ervaringen

Laat ook een reactie achter

1 juni 2018

De bijles van Linde heeft mij enorm geholpen met het herpakken van mijn schoolwerk. Voor ik bij Linde kwam, was de structuur in mijn werk ver te zoeken. Samen hebben we stukje voor stukje meer orde gebracht in mijn schoolwerk. Zelfs als ik problemen had met andere vakken dan Linde eigenlijk geeft, had Linde het geduld om er samen even door heen te lopen. De bijlessen zelf hadden een erg prettige sfeer, zo bood Linde altijd wat te drinken aan en toonde persoonlijke interesse in je belevenissen of voortgang op school. Maar wel zonder het ten koste te laten gaan van de bijles. Bijles bij Linde is dus zeker een aanrader voor mensen die net dat ene duwtje in de rug extra nodig hebben!

Joost, vavo
1 mei 2018

Linde is niet alleen een goede begeleider voor de jeugd. Ik ben op latere leeftijd met een studie psychologie begonnen, waarbij ik flink struikelde bij de module statistiek. Linde werd mij warm aanbevolen, en terecht! Linde heeft ontzettend veel geduld, en ze weet moeilijke vraagstukken zo in stukken te verdelen, dat het ‘opeens’ helemaal logisch lijkt… Dankzij Linde heb ik mijn module statistiek met een dikke voldoende kunnen afsluiten. Ik zal Linde zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar bijles!

Jeanne, hbo
1 mei 2018

Hele fijne bijles. Het heeft me heel erg geholpen en veel zelfvertrouwen gegeven voor mijn examens. Het is niet alleen nuttig maar ook nog gezellig! Ik had veel moeite met biologie, maar mijn laatste cijfers waren een 7,3 en een 6,9!! (En toen kreeg ik taart van Linde!!!) Zeker een aanrader.

Jip, 4 vmbo-T
1 juli 2017

Dankzij de bijles van Linde heb ik een grote vooruitgang geboekt in mijn exacte vakken. Begin dit jaar, Havo 5 2017, had ik een zorgwekkende achterstand met wiskunde A en scheikunde. Mijn docenten hadden geen hoop meer dat ik zou kunnen slagen in mei… Daarom heb ik bijles gezocht en kwam ik uit bij Linde. Linde liet mij zelf nadenken en gaf me soms ook extra oefen huiswerk mee om zo de vakken onder de knie te krijgen. Toen ik er echt slecht voorstond met scheikunde hebben we daar superhard aan gewerkt en had ik uiteindelijk een 8!! Daarmee was er weer hoop op een diploma. Door het oefenexamen wat ik heb gemaakt en grondig besproken heb met Linde en de vele bijlessen heb ik toch mijn Havodiploma gehaald. Zonder de serieuze maar toch ook persoonlijke en vrolijke bijlessen die ik heb gekregen van Linde had ik het niet gehaald! Dank je wel Linde!!

Lisa, 5 havo
1 juni 2017

Tijdens mijn bijlessen van Linde heb ik veel geleerd op wiskundig gebied, maar het belangrijkste wat ze mij heeft geleerd is vertrouwen op mijn eigen kunnen. Door samen sommen te oefenen en problemen te bekijken creëerde ik een zelfvertrouwen en zag ik in dat ik de vaardigheden eigenlijk al in me had. Ook geeft Linde handige tips en trucs om overzicht te houden en oplossing te structrureren. Door dit alles heb ik mijn doel behaald, om een 7 voor mijn examen Wiskunde B te halen; iets waar ik op het begin niet eens van had durven dromen!

Fleur, 6 vwo
1 juni 2017

Linde is een topper op bijlesgebied. Onze zoon Matthijs had direct resultaat en ging graag naar haar toe. Ze doorziet haar pupillen en geeft ze dientengevolge bijles op maat en van topniveau. Ze koppelt uitvoerig terug naar de opdrachtgevers en is nauwgezet en transparant in haar acties.
Erg tevreden!

Peter Bijvoets
1 juni 2017

Linde heeft met haar manier van lesgeven onze dochter in korte tijd weer geloof in haar eigen capaciteiten – en zelfvertrouwen – kunnen geven. Er is hard gewerkt, ze vond de bijles leuk en ook wiskunde B werd weer interessant. De resultaten waren daar ook naar. Ze ging met een ruime 4 het centraal eindexamen in en haalde voor het schriftelijk examen een dikke 6. Dat was een prachtig resultaat, zeker gezien de korte periode waarin ze dat samen voor elkaar kregen. Ik raad bijles bij Linde dan ook van harte aan.

Dorine Gebbink
1 mei 2017

Onze zoon, 2 havo, is dit jaar bij Linde gestart met bijles voor wiskunde. Wij als ouders, en hijzelf, zijn erg tevreden met deze bijles. Onze zoon omdat hij merkt dat zijn cijfers goed vooruit gaan en hij zekerder wordt over wat hij kan, wij omdat we van hem horen dat Linde goed kan aansluiten bij zijn vraag en manier van leren. De dingen die hij niet snapt kan ze op verschillende manieren uitleggen zodat het hem steeds lukt de stof in de vingers te krijgen. Ze geeft voorbeeldsommen in opbouw tot het niveau wat hij moet hebben. De bijles is afwisselend en daardoor vindt hij het leuk om te blijven werken. En dat bij een vak wat eerst zo moeilijk was, dat is een dik compliment voor Linde!

Loes van Heezen
1 april 2017

Beste Linde, afgelopen week heeft onze dochter haar laatste lesdag gehad. Ze kreeg een ontzettend mooie puntenlijst mee naar huis. Zo is de score van scheikunde met bijna een heel punt toegenomen. Ook voor natuurkunde staat ze er goed voor. Echt een heel mooie prestatie van jullie beiden. Dank.

Maria
1 juli 2016

Ik zat in 5VWO en het ging bij mij niet zo goed met natuur- en scheikunde. Hierom ben ik gaan zoeken naar iemand die mij hierin bijles kon geven. Zo kwam ik bij Linde uit. En na een introductie/ontmoetingsles gingen we aan de slag. In het begin van het jaar stond ik voor natuurkunde een 4,1 en voor scheikunde een 4,9. Na een half jaar bijles van Linde sta ik nu een 5,5 voor natuurkunde en een 5,4 voor scheikunde. Ik ben er dus bijna 1,5 op vooruit gegaan door de bijlessen. Je kunt wel zeggen dat het me heeft geholpen.
Linde is zeer aardig en begripvol, maar kan soms ook een beetje streng zijn, echter alleen voor je eigen belang. Ze vindt het allemaal heel interessant en wil je graag helpen en blijven stimuleren. Ze zal zich er helemaal voor inzetten, dus als jij dat ook doet, komt het helemaal goed!

Beau, 5 vwo
1 juni 2016

We zien veel vooruitgang en Stephany haalt er alles uit en wilt steeds meer leren. Top! Bedankt voor de leuke manier waarop jij de bijles geeft!

Elisa
1 mei 2016

Het was heel fijn om bijles van Linde te hebben. Ze werkt professioneel en ze weet waar ze het over heeft. Ondertussen is ze vrolijk en gemotiveerd en ze vindt wat ze doet echt leuk om te doen. Dat hielp mij om het ook leuker te gaan vinden. Het is heel fijn om iemand te hebben die je net even op weg helpt of de dingetjes die je niet snapt goed kan uitleggen. Wiskunde was nooit mijn sterkste vak, maar uiteindelijk heb ik er vertrouwen in dat ik mijn eindexamen goed ga maken. Dus dankjewel Linde 🙂

Marieke, 6vwo
1 mei 2016

Linde heeft mij geholpen in een laatste spoedcurses vlak voor de examens in wiskunde B. Dit deed ze erg efficiënt en je merkt dat Linde veel examentrainingen heeft gegeven. Hierdoor krijg je handige tips of trucjes mee die je vaak niet van je eigen leraar hoort. Dit heeft gezorgd voor een extra houvast voor het examen, bedankt Linde!

Johan, vavo
1 april 2016

Ik ben Naomi en ik ben 1e jaars HBO-student Bos & Natuurbeheer. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik nooit eerder scheikundeles gehad. Dat was wel even slikken toen bleek dat er een heel tentamen aan gewijd zou worden. Gelukkig kon Linde me hiermee helpen, met haar geduld en duidelijke uitleg liet ze elke formule opeens heel makkelijk lijken. Dankzij haar heb ik in korte tijd voldoende geleerd om het tentamen in 1x te halen, dankjewel Linde!

Naomi, hbo