Locatie en tarieven

Tarieven en FActurering

De kennismakingsles is vrijblijvend en kost niks. Daarna kosten de bijlessen 40 euro per uur. Voor mensen met een klein inkomen is een gereduceerd tarief mogelijk. Activiteiten in het onderwijs zijn vrijgesteld van btw. Als ouder ontvang je maandelijks een email met een factuur en een kort verslag van de bijlessen.

Een bijles afzeggen:
Ik werk niet met een minimaal aantal bijlessen per week of per leerling. We spreken dus alleen af wanneer jij dat wilt. Mocht je toch een keer niet kunnen, laat het dan zo snel mogelijk weten. Bij afzeggen minder dan 24 uur voor de bijles hou ik het volgende aan: de eerste keer dat dit gebeurt reken ik de bijles niet door, de keren daarna wel.

Locatie

De bijlessen zijn bij mij thuis aan de keukentafel. Ik woon in Nijmegen-Oost, aan de Berg en Dalseweg 35A. Op de foto hierboven zie je nog een scherm maar inmiddels zitten we weer fijn naast elkaar.

 

Online:
Sinds het voorjaar van 2020 geef ik ook bijles via videobellen. Dat is uit noodzaak geboren vanwege het coronavirus, maar het werkt goed dus het is ook een optie voor leerlingen die niet naar mij toe kunnen komen.