Ervaringen

Laat ook een reactie achter

5,0 rating
28 juni 2024

Ik heb ruim 2 jaar bijles gehad van Linde en ze heeft mij geholpen om van mijn onvoldoendes, goede voldoendes te maken en daarvoor zal ik haar altijd dankbaar zijn. Super handige en nuttige bijlessen! Linde is heel aardig en leuk om mee te praten en ze blijft altijd heel geduldig ook wanneer de wiskunde je frustreert 🙂

Cees van Thiel
5,0 rating
28 juni 2024

Naast extra uitleg geven bij de vakken waar ik moeite mee had, hielp Linde mij ook met plannen en was ze een zetje in de rug om daadwerkelijk goed aan school te werken, wat mij enorm heeft geholpen.

Alice van Maanen
5,0 rating
28 juni 2024

Toen ik ongeveer drie jaar geleden begon met bijles van Linde wist ik nog niet precies hoe ik moest studeren en had moeite met vakken zoals wiskunde en scheikunde. Ik kan eerlijk zeggen dat ik enorm heb genoten en geprofiteerd van de bijlessen. Linde is iemand die goed kijkt naar hoe jij werkt en daarop inspeelt tijdens haar uitleg. Ze zal niet stoppen totdat jij het begrijpt. Ze weet enorm veel en is naast bijlesdocent ook iemand met een luisterend oor voor persoonlijke verhalen. Zij heeft mij geleerd hoe ik het beste kan werken en leren en daar heb ik enorm veel aan gehad! Zonder haar had ik op mijn eindexamen niet zulke geweldige cijfers gescoord. Nogmaals enorm bedankt Linde!
Groetjes Julius

Julius Muuse
5,0 rating
17 juni 2024

Linde heeft bij voor ruim 2 jaar bijles gegeven voor wiskunde. Ze heeft me erg geholpen om van alleen maar onvoldoendes, negens en achten te maken. Niet alleen voor wiskunde heeft ze veel voor me betekent, ook heeft ze me erg geholpen met mij te motiveren om te gaan leren (ook voor m’n andere vakken) en was het altijd hartstikke gezellig! Linde is een ontzettend leuke vrouw, altijd enthousiast en echte de beste bijles docent die ik me had kunnen wensen!
Dankjewel voor alle bijlessen☺️, groetjes Nikki

Nikki
5,0 rating
14 juni 2024

Eind vwo 5 begonnen met bijles voor scheikunde, toen ik daar weer voldoende voor stond verdergegaan met wiskunde. Superfijn dat Linde met meerdere vakken kan helpen en dat we samen goed konden kijken naar wat ik nodig had. Linde legt supergoed uit en daarnaast was het ook altijd heel gezellig. Uiteindelijk ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn vwo-diploma, heel erg bedankt Linde!

Britt
5,0 rating
6 augustus 2023

De bijles was altijd super fijn, Linde voelt precies aan wat je wel/niet nodig hebt. Ik weet zeker dat door haar bijlessen het me gelukt is om mijn vwo-diploma te halen. Linde heel erg bedankt voor alle fijne bijlessen!
Groetjes,
Meine

Meine Haze
5,0 rating
25 juni 2023

Ik heb ongeveer drie jaar bijles gehad van Linde voor wiskunde wat ik altijd al een lastig vak heb gevonden. Tot aan mijn eindexamen heb ik vaak niet de uitleg van de docenten op school begrepen, maar Linde legde de stof altijd uit op precies de manier die bij mij past. Ze heeft me enorm geholpen en het maakte wiskunde voor mij ook veel leuker. De bijlessen waren ook altijd heel gezellig en ik vond het altijd fijn om met Linde te praten 🙂

Silke (6vwo)
5,0 rating
19 juni 2023

Ik heb ongeveer een jaar bijles van Linde gehad, en ik vond het altijd heel erg fijn! Ik begon met het gevoel dat ik heel erg slecht was in wiskunde, maar ik kwam erachter dat ik er toch beter in ben dan ik dacht! Linde legt altijd heel duidelijk uit, waardoor ik alles veel beter begreep. Verder was het ook altijd heel gezellig. Ik zou het zeker aanraden om bijles van Linde te nemen 🙂

Evi
5,0 rating
14 juni 2023

Linde heeft onze dochter (6 vwo) voor een langere periode bijles gegeven. Ze worstelde met wiskunde, en ze heeft heel veel gehad aan de hulp van Linde. Ze is zojuist geslaagd, met een mooie voldoende voor wiskunde! Wij vonden als ouders de interactie met Linde ook erg prettig.

Koen Verhoeven
5,0 rating
14 juni 2023

Als ouder heb ik de bijlessen als echt goed ervaren, meer dan alleen bijles, goede systematische uitleg, het inzicht geven zodat je het snapt, begrijpt. Zo’n mooi eindcijfer voor wiskunde vwo, was niet zonder Linde gelukt. Daarnaast ook de vertrouwensband die Linde met mijn dochter heeft opgebouwd, de gesprekken die ze hebben gehad, gezelligheid aan de keukentafel. Kan alleen maar zeggen, Top en heel erg bedankt.

Susan
5,0 rating
8 juni 2023

Wat wij als ouders heel prettig hebben gevonden is dat Linde al heel snel een goed beeld bleek te hebben van de studievaardigheden en -vragen van onze zoon. Top dat Linde met hem vanuit een vertrouwensrelatie met hem heeft gewerkt waarbij ze ook heel duidelijk was dat hij – uiteraard! – zelf verantwoordelijk is voor zijn inzet.
Ps en nadat uiteindelijk nog in VWO6 Wis B werd gewisseld voor Wis A richten de bijlessen zich behalve op wiskunde desgevraagd óók op Scheikunde

Nanette
5,0 rating
28 juni 2022

Linde heeft me afgelopen jaar erg geholpen met natuurkunde. Ze legt alles rustig en helder uit en ik kon bij haar met al mijn vragen terecht. Ze heeft me ook manieren aangeleerd om vragen systematisch en nauwkeurig te beantwoorden. De bijlessen waren daarnaast ook altijd gezellig 🙂

Godelieve (6vwo)
5,0 rating
15 juni 2022

Linde heeft me altijd super fijn geholpen! Ik snapte echt niks van wiskunde en met haar hulp kreeg ik het gevoel dat ik het toch wel kon, en ben ik geslaagd! 🙂

Margot
5,0 rating
12 juni 2022

Twee jaar geen voldoende gehaald voor wiskunde A en op m’n examen door Linde een 6,6 gehaald. Ze legt moeilijke onderwerpen op een overzichtelijke en makkelijke manier uit waardoor dingen die voor mij eerst onmogelijk leken me toch lukten. Ik kon zelfs in de laatste week voor het examen buiten de bijles om met vragen bij haar terecht. Zonder Linde had ik het niet gehaald, echt een aanrader!!

Sophie
5,0 rating
12 juni 2022

Linde geeft op een duidelijke en fijne manier bijles. Ook de online lessen waren top verzorgd. Met dank aan Linde heb ik wiskunde B met een voldoende afgerond op mijn eindexamen.

Mees
5,0 rating
11 juni 2022

Leuk, leerzaam en gezellig

Charlotte
5,0 rating
11 juni 2022

De bijlessen hebben mij ontzettend geholpen, Linde legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Ik ben ruim geslaagd voor de vakken wiskunde en scheikunde!

Pascale Van der Heide
5,0 rating
8 juni 2022

Ik heb als ouder Linde ongeveer twee jaar geleden benaderd nadat mijn dochter langdurig in het ziekenhuis had gelegen en een achterstand had opgelopen op school voor de vakken wiskunde en scheikunde. Dit is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Linde heeft haar niet alleen op cognitief niveau weer op het gewenste niveau gebracht maar coachte haar ook op emotioneel niveau. Mijn dochter veranderde van een onzeker en faalangstig meisje in een zelfverzekerde jongedame die opeens wiskunde en scheikunde leuk vond. De vijven voor wiskunde werden standaard zevens. Ze heeft net haar examen gedaan en we kijken met plezier terug op een mooie leerzame tijd waarin Linde een cruciale rol heeft gespeeld. Bedankt hiervoor!

Jacqueline moeder van Jaimely (VWO 6)
5,0 rating
24 juni 2021

Ik ben vanaf 4 vwo tot mijn eindexamen heel erg fijn geholpen met wiskunde en biologie. Je hebt mij geholpen bij het uitleggen van lastige onderwerpen en daarbij veel handige trucjes gegeven. Ook hebben wij samen onderzocht wat voor mij de fijnste leerstrategie was.
En daarnaast was het natuurlijk altijd super gezellig en heb ik veel gelachen! Ik heb nul keer opgekeken tegen een bijles van jou.

Koosje
5,0 rating
11 juni 2021

Dankzij Linde kreeg ik weer vertrouwen in mijzelf en heb ik wiskunde toch met een goede voldoende weten af te ronden na jaren lange struggles. Helemaal fijn!
Ik voelde mezelf eindelijk op mijn gemak om vragen te stellen zonder dom over te komen, en behalve dat er veel aandacht ging naar het vak was het ook gezellig en was er aandacht voor jou als persoon.

Romee Bijl
5,0 rating
16 mei 2021

Top bijles gehad de afgelopen 2 jaar! Fijn is dat je op je gemak wordt gesteld en geen domme vragen kan stellen. Naast de goede hulp bij wiskunde was het ook altijd gezellig!

Jules Tesser
5,0 rating
30 januari 2021

Hoe jij inzag waar mijn fundamentele fouten lagen in het leren, onthouden en uitvoeren van opdrachten voor dit vak en mij die fouten liet inzien, waardoor ik gaandeweg het vak steeds beter begreep, daar stond ik echt versteld van. Het vak Quantum Mechanica heb ik eindelijk gehaald! Hartelijk dank voor de lessen.

Dustin van Doeselaar
5,0 rating
12 januari 2021

Heel veel dank voor de begeleiding van Masha. Je hebt haar, maar ook mij, heel veel geleerd. Door jouw respect en kennis, soms streng maar rechtvaardig voor Masha, is zij tot inzicht gekomen dat haar eigen leerstrategie niet altijd de juiste is. Ik denk dat zij er ook steeds bewuster van werd dat zij voor haarzelf leerde. Mede door jouw geloof in haar en naast haar te staan is ze gegroeid.

Iryna Shemshad
5,0 rating
30 december 2020

Roos ervaart de les als heel fijn; persoonlijk en laagdrempelig.
Ze vindt het heel knap dat Linde precies snapt waar haar knelpunten zitten. Ze geeft je vertrouwen in eigen kunnen. Op weg naar examen precies wat je nodig hebt.
Inhoudelijk worden wij als ouders prima op de hoogte gehouden.
Wat ons betreft is ‘bijlesvanlinde’ een grote aanrader als je natuur- wis- of scheikunde moet bijspijkeren!

Roos (leerling Havo 5) en Els (ouder)