Ervaringen

Laat ook een reactie achter

5,0 rating
30 januari 2021

Hoe jij inzag waar mijn fundamentele fouten lagen in het leren, onthouden en uitvoeren van opdrachten voor dit vak en mij die fouten liet inzien, waardoor ik gaandeweg het vak steeds beter begreep, daar stond ik echt versteld van. Het vak Quantum Mechanica heb ik eindelijk gehaald! Hartelijk dank voor de lessen.

Dustin van Doeselaar
5,0 rating
12 januari 2021

Heel veel dank voor de begeleiding van Masha. Je hebt haar, maar ook mij, heel veel geleerd. Door jouw respect en kennis, soms streng maar rechtvaardig voor Masha, is zij tot inzicht gekomen dat haar eigen leerstrategie niet altijd de juiste is. Ik denk dat zij er ook steeds bewuster van werd dat zij voor haarzelf leerde. Mede door jouw geloof in haar en naast haar te staan is ze gegroeid.

Iryna Shemshad
5,0 rating
30 december 2020

Roos ervaart de les als heel fijn; persoonlijk en laagdrempelig.
Ze vindt het heel knap dat Linde precies snapt waar haar knelpunten zitten. Ze geeft je vertrouwen in eigen kunnen. Op weg naar examen precies wat je nodig hebt.
Inhoudelijk worden wij als ouders prima op de hoogte gehouden.
Wat ons betreft is ‘bijlesvanlinde’ een grote aanrader als je natuur- wis- of scheikunde moet bijspijkeren!

Roos (leerling Havo 5) en Els (ouder)
1 juni 2020

Nauwkeurig, betrouwbaar en begripvol. De bijlessen van Linde hebben mij inzicht gegeven. De lessen hebben mij laten zien dat niet alles perfect hoeft en dat je vaak meer kan dan je zelf denkt. Het leren vertrouwen op je eigen kunnen, heeft mij zeker geholpen om het vak wiskunde af te ronden. Met trots kan ik zeggen dat voor mij een onmogelijk vak toch mogelijkheid is geworden. Dank Linde, voor het vertrouwen, het inzicht, het geduld en de gezelligheid!

Marjolein, 5 havo
1 mei 2020

Ondanks het feit dat het voor kortere duur was dan verwacht toch heel erg bedankt voor de fijne, goede, goed helpende bijlessen! Ook bedankt voor de gezelligheid natuurlijk. En ik heb in de bijlessen ook goed geleerd over hoe ik moet leren en hoe ik mezelf vaak tegenwerkte in het leren en tijdens het maken van toetsen. Bedankt dat je me daar mee geholpen hebt! Daar ga ik nog veel aan hebben tijdens m’n studie!! 🙂

Charles, 6 vwo
1 mei 2020

Linde heeft onze zoon, 6 gymnasium, sinds december 2019 bijlessen natuurkunde en scheikunde gegeven. Na eerdere, enigszins teleurstellende ervaringen met bijlesdocenten is Linde een ware verademing gebleken. Eindelijk een betrouwbare, professionele en betrokken docente, die goed kan uitleggen en coachen. Ze bekijkt heel goed wat de individuele leerling nodig heeft om zich de stof eigen te maken. Zo heeft onze zoon veel geoefend om een vraagstuk systematisch te benaderen en alle tussenstappen in berekeningen op te schrijven. Het klikte gelukkig prima tussen docente en leerling, waardoor Linde’s coaching gemakkelijk geaccepteerd werd.
Voor ons als ouders was het prettig dat Linde, o.a. via mail goed bereikbaar is en vlot antwoordt. Je krijgt maandelijks feedback over de werkzaamheden en vorderingen in de voorgaande maand.
Veel dank voor je hulp, Linde!

Dyde
1 april 2020

Wat geeft Linde toch een geweldige bijles! Ik heb het afgelopen jaar op de VAVO gezeten om na mijn bachelor communicatiewetenschap de bètavakken in te halen, omdat ik na veel gepieker toch tandheelkunde wilde studeren. Omdat dit schooljaar zó snel ging voor iemand die nog nooit bètavakken heeft gehad, heb ik hulp gevraagd aan Linde. De bijlessen hebben mij super geholpen! Linde heeft precies door wat jij als leerling moeilijk vindt, ook al kan je daar zelf de vinger niet op leggen. Ze legt alles rustig en duidelijk uit tot jij het snapt en je hier zelf ook zeker over bent. Behalve de inhoudelijke bijlessen helpt Linde je inzien hoe je een toets aan kan pakken, hier heeft ze hele handige tips en ezelsbruggetjes voor. Niet alleen dat, maar Linde is ook nog zeer betrokken bij je buitenschoolse activiteiten wat in de bijles een enorm goede sfeer schept. Ik ben enorm blij dat ik Linde heb gevonden en dankzij haar nu kan doen waar ik van droomde!

Charlotte, vavo
1 april 2020

Ik had bijles nodig voor het vak quantum mechanica in mijn pre-master omdat ik hier heel erg op vast liep. Linde heeft mij hier op afstand mee geholpen, hierna snapte ik het een stuk beter, waardoor ik het vak heb gehaald.

Remi, universiteit
1 juni 2019

Onze jongens hebben heel veel baat gehad en de jongste nog steeds met de wijze waarop Linde bijles geeft. Haar wijze van benaderen draagt er ook toe bij dat Linde ze ook weet te motiveren om te blijven oefenen….Dat is voor deze leeftijdcategorie toch ook al weer een prestatie die genoemd moet worden. Kortom wij zijn zeer tevreden. Linde heeft duidelijk hart voor haar vak en voor de leerlingen die ze begeleidt. Zeker weten dat de inzet van Linde een bijdrage geleverd heeft aan het behalen van het VWO diploma.

Fons
1 mei 2019

Linde is meer dan een bijlesdocent. Ze heeft onze zeer van elkaar verschillende kinderen ondersteund: de één met een CM-profiel, de ander met een NT-profiel. Allebei waren ze heel enthousiast over haar. Dat alleen al is een kunst! Als ouders kregen we elke maand een verslagje over de afgelopen maand, waaruit bleek dat ze niet alleen vakinhoudelijk bezig is, maar ook op een coachende manier. Zeer waardevol, en daarom beveel ik Linde van harte aan!

Francie
1 juli 2018

Ik had hele goede verhalen gehoord van andere moeders over de bijlessen van Linde. De verhalen klopten. Linde zette mijn zoon centraal, richtte zich op dat wat hem hielp, en overvroeg hem niet. Elke maand kreeg ik ook keurig een feedback per email. Ondanks voldoendes voor zijn bèta vakken, had hij moeite met het vinden van de rode draad bij grote vragen. Veel tekst en als handicap dyslectisch, dat was met name bij de examenvragen nog niet echt makkelijk.
Maar wat is hij gegroeid in het aanvliegen van de examenvragen! Hoe pak je nu zo’n grote vraag aan, waar begin je?? Linde heeft een uitstekend werk afgeleverd, Sil heeft de examens voor alle bèta vakken, zowel natuurkunde, wiskunde en scheikunde op HAVO niveau heel goed afgerond.
Dank je wel Linde voor alle hulp. En mijn zoon ging graag naar jou toe. Duidelijke afspraken en goed begeleid daar waar nodig. Mogelijk dat hij nu in zijn het volgend schooljaar en de keuze voor milieukunde nog eens een vraag heeft. Hij weet je te vinden!!

Margo van den Brink
1 juni 2018

Ik heb bijles gehad ter voorbereiding van het CCVX examen scheikunde op vwo niveau. Linde is een erg bekwame en aardige docent die de stof op een duidelijke en rustige manier uitlegt. Ze geeft goede tips over hoe vraagstukken op te lossen, en maakt in haar uitleg gebruik van handige/herkenbare voorbeelden.
Dankzij de uitleg van Linde en het samen oefenen van opgaven heb ik meer plezier en inzicht gekregen in de stof. Daarnaast is ze flexibel in het plannen van een bijles, wat voor mij erg handig was. Ik zou Linde dan ook zeker aanraden als bijlesdocent!

ccvx’er
1 juni 2018

Sinds ik bijles had van Linde zijn mij punten heel erg omhoog gegaan. Aan het begin van het jaar had ik een 2 en nu heb ik allemaal dikke voldoendes. Linde kan erg goed en rustig uitleggen. De bijles heeft mij heel erg geholpen!

Julia, 4 havo
1 juni 2018

Sinds ik bijles van Linde heb ben ik ontzettend vooruit gegaan met natuurkunde. Linde is medelevend, rustig en legt alles zo vaak uit tot je het snapt. Ook stond ze altijd klaar om mij te helpen met scheikunde, wiskunde of biologie, terwijl ik eigenlijk vooral bijles voor natuurkunde had. Ik ben nu geslaagd met 6.4 voor natuurkunde, terwijl ik begon met de bijlessen toen ik een 5 stond. Dit heb ik grotendeels te danken aan Linde.

Isabel, 6 vwo
1 juni 2018

De bijles van Linde heeft mij enorm geholpen met het herpakken van mijn schoolwerk. Voor ik bij Linde kwam, was de structuur in mijn werk ver te zoeken. Samen hebben we stukje voor stukje meer orde gebracht in mijn schoolwerk. Zelfs als ik problemen had met andere vakken dan Linde eigenlijk geeft, had Linde het geduld om er samen even door heen te lopen. De bijlessen zelf hadden een erg prettige sfeer, zo bood Linde altijd wat te drinken aan en toonde persoonlijke interesse in je belevenissen of voortgang op school. Maar wel zonder het ten koste te laten gaan van de bijles. Bijles bij Linde is dus zeker een aanrader voor mensen die net dat ene duwtje in de rug extra nodig hebben!

Joost, vavo
1 mei 2018

Linde is niet alleen een goede begeleider voor de jeugd. Ik ben op latere leeftijd met een studie psychologie begonnen, waarbij ik flink struikelde bij de module statistiek. Linde werd mij warm aanbevolen, en terecht! Linde heeft ontzettend veel geduld, en ze weet moeilijke vraagstukken zo in stukken te verdelen, dat het ‘opeens’ helemaal logisch lijkt… Dankzij Linde heb ik mijn module statistiek met een dikke voldoende kunnen afsluiten. Ik zal Linde zeker aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar bijles!

Jeanne, hbo
1 mei 2018

Hele fijne bijles. Het heeft me heel erg geholpen en veel zelfvertrouwen gegeven voor mijn examens. Het is niet alleen nuttig maar ook nog gezellig! Ik had veel moeite met biologie, maar mijn laatste cijfers waren een 7,3 en een 6,9!! (En toen kreeg ik taart van Linde!!!) Zeker een aanrader.

Jip, 4 vmbo-T
1 juli 2017

Dankzij de bijles van Linde heb ik een grote vooruitgang geboekt in mijn exacte vakken. Begin dit jaar, Havo 5 2017, had ik een zorgwekkende achterstand met wiskunde A en scheikunde. Mijn docenten hadden geen hoop meer dat ik zou kunnen slagen in mei… Daarom heb ik bijles gezocht en kwam ik uit bij Linde. Linde liet mij zelf nadenken en gaf me soms ook extra oefen huiswerk mee om zo de vakken onder de knie te krijgen. Toen ik er echt slecht voorstond met scheikunde hebben we daar superhard aan gewerkt en had ik uiteindelijk een 8!! Daarmee was er weer hoop op een diploma. Door het oefenexamen wat ik heb gemaakt en grondig besproken heb met Linde en de vele bijlessen heb ik toch mijn Havodiploma gehaald. Zonder de serieuze maar toch ook persoonlijke en vrolijke bijlessen die ik heb gekregen van Linde had ik het niet gehaald! Dank je wel Linde!!

Lisa, 5 havo
1 juni 2017

Tijdens mijn bijlessen van Linde heb ik veel geleerd op wiskundig gebied, maar het belangrijkste wat ze mij heeft geleerd is vertrouwen op mijn eigen kunnen. Door samen sommen te oefenen en problemen te bekijken creëerde ik een zelfvertrouwen en zag ik in dat ik de vaardigheden eigenlijk al in me had. Ook geeft Linde handige tips en trucs om overzicht te houden en oplossing te structrureren. Door dit alles heb ik mijn doel behaald, om een 7 voor mijn examen Wiskunde B te halen; iets waar ik op het begin niet eens van had durven dromen!

Fleur, 6 vwo
1 juni 2017

Linde is een topper op bijlesgebied. Onze zoon Matthijs had direct resultaat en ging graag naar haar toe. Ze doorziet haar pupillen en geeft ze dientengevolge bijles op maat en van topniveau. Ze koppelt uitvoerig terug naar de opdrachtgevers en is nauwgezet en transparant in haar acties.
Erg tevreden!

Peter Bijvoets
1 juni 2017

Linde heeft met haar manier van lesgeven onze dochter in korte tijd weer geloof in haar eigen capaciteiten – en zelfvertrouwen – kunnen geven. Er is hard gewerkt, ze vond de bijles leuk en ook wiskunde B werd weer interessant. De resultaten waren daar ook naar. Ze ging met een ruime 4 het centraal eindexamen in en haalde voor het schriftelijk examen een dikke 6. Dat was een prachtig resultaat, zeker gezien de korte periode waarin ze dat samen voor elkaar kregen. Ik raad bijles bij Linde dan ook van harte aan.

Dorine Gebbink
1 mei 2017

Onze zoon, 2 havo, is dit jaar bij Linde gestart met bijles voor wiskunde. Wij als ouders, en hijzelf, zijn erg tevreden met deze bijles. Onze zoon omdat hij merkt dat zijn cijfers goed vooruit gaan en hij zekerder wordt over wat hij kan, wij omdat we van hem horen dat Linde goed kan aansluiten bij zijn vraag en manier van leren. De dingen die hij niet snapt kan ze op verschillende manieren uitleggen zodat het hem steeds lukt de stof in de vingers te krijgen. Ze geeft voorbeeldsommen in opbouw tot het niveau wat hij moet hebben. De bijles is afwisselend en daardoor vindt hij het leuk om te blijven werken. En dat bij een vak wat eerst zo moeilijk was, dat is een dik compliment voor Linde!

Loes van Heezen
1 april 2017

Beste Linde, afgelopen week heeft onze dochter haar laatste lesdag gehad. Ze kreeg een ontzettend mooie puntenlijst mee naar huis. Zo is de score van scheikunde met bijna een heel punt toegenomen. Ook voor natuurkunde staat ze er goed voor. Echt een heel mooie prestatie van jullie beiden. Dank.

Maria
1 juli 2016

Ik zat in 5VWO en het ging bij mij niet zo goed met natuur- en scheikunde. Hierom ben ik gaan zoeken naar iemand die mij hierin bijles kon geven. Zo kwam ik bij Linde uit. En na een introductie/ontmoetingsles gingen we aan de slag. In het begin van het jaar stond ik voor natuurkunde een 4,1 en voor scheikunde een 4,9. Na een half jaar bijles van Linde sta ik nu een 5,5 voor natuurkunde en een 5,4 voor scheikunde. Ik ben er dus bijna 1,5 op vooruit gegaan door de bijlessen. Je kunt wel zeggen dat het me heeft geholpen.
Linde is zeer aardig en begripvol, maar kan soms ook een beetje streng zijn, echter alleen voor je eigen belang. Ze vindt het allemaal heel interessant en wil je graag helpen en blijven stimuleren. Ze zal zich er helemaal voor inzetten, dus als jij dat ook doet, komt het helemaal goed!

Beau, 5 vwo