Ervaringen

Laat ook een reactie achter

5,0 rating
28 juni 2022

Linde heeft me afgelopen jaar erg geholpen met natuurkunde. Ze legt alles rustig en helder uit en ik kon bij haar met al mijn vragen terecht. Ze heeft me ook manieren aangeleerd om vragen systematisch en nauwkeurig te beantwoorden. De bijlessen waren daarnaast ook altijd gezellig 🙂

Godelieve (6vwo)
5,0 rating
15 juni 2022

Linde heeft me altijd super fijn geholpen! Ik snapte echt niks van wiskunde en met haar hulp kreeg ik het gevoel dat ik het toch wel kon, en ben ik geslaagd! 🙂

Margot
5,0 rating
12 juni 2022

Twee jaar geen voldoende gehaald voor wiskunde A en op m’n examen door Linde een 6,6 gehaald. Ze legt moeilijke onderwerpen op een overzichtelijke en makkelijke manier uit waardoor dingen die voor mij eerst onmogelijk leken me toch lukten. Ik kon zelfs in de laatste week voor het examen buiten de bijles om met vragen bij haar terecht. Zonder Linde had ik het niet gehaald, echt een aanrader!!

Sophie
5,0 rating
12 juni 2022

Linde geeft op een duidelijke en fijne manier bijles. Ook de online lessen waren top verzorgd. Met dank aan Linde heb ik wiskunde B met een voldoende afgerond op mijn eindexamen.

Mees
5,0 rating
11 juni 2022

Leuk, leerzaam en gezellig

Charlotte
5,0 rating
11 juni 2022

De bijlessen hebben mij ontzettend geholpen, Linde legt duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Ik ben ruim geslaagd voor de vakken wiskunde en scheikunde!

Pascale Van der Heide
5,0 rating
8 juni 2022

Ik heb als ouder Linde ongeveer twee jaar geleden benaderd nadat mijn dochter langdurig in het ziekenhuis had gelegen en een achterstand had opgelopen op school voor de vakken wiskunde en scheikunde. Dit is de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Linde heeft haar niet alleen op cognitief niveau weer op het gewenste niveau gebracht maar coachte haar ook op emotioneel niveau. Mijn dochter veranderde van een onzeker en faalangstig meisje in een zelfverzekerde jongedame die opeens wiskunde en scheikunde leuk vond. De vijven voor wiskunde werden standaard zevens. Ze heeft net haar examen gedaan en we kijken met plezier terug op een mooie leerzame tijd waarin Linde een cruciale rol heeft gespeeld. Bedankt hiervoor!

Jacqueline moeder van Jaimely (VWO 6)
5,0 rating
24 juni 2021

Ik ben vanaf 4 vwo tot mijn eindexamen heel erg fijn geholpen met wiskunde en biologie. Je hebt mij geholpen bij het uitleggen van lastige onderwerpen en daarbij veel handige trucjes gegeven. Ook hebben wij samen onderzocht wat voor mij de fijnste leerstrategie was.
En daarnaast was het natuurlijk altijd super gezellig en heb ik veel gelachen! Ik heb nul keer opgekeken tegen een bijles van jou.

Koosje
5,0 rating
11 juni 2021

Dankzij Linde kreeg ik weer vertrouwen in mijzelf en heb ik wiskunde toch met een goede voldoende weten af te ronden na jaren lange struggles. Helemaal fijn!
Ik voelde mezelf eindelijk op mijn gemak om vragen te stellen zonder dom over te komen, en behalve dat er veel aandacht ging naar het vak was het ook gezellig en was er aandacht voor jou als persoon.

Romee Bijl
5,0 rating
16 mei 2021

Top bijles gehad de afgelopen 2 jaar! Fijn is dat je op je gemak wordt gesteld en geen domme vragen kan stellen. Naast de goede hulp bij wiskunde was het ook altijd gezellig!

Jules Tesser
5,0 rating
30 januari 2021

Hoe jij inzag waar mijn fundamentele fouten lagen in het leren, onthouden en uitvoeren van opdrachten voor dit vak en mij die fouten liet inzien, waardoor ik gaandeweg het vak steeds beter begreep, daar stond ik echt versteld van. Het vak Quantum Mechanica heb ik eindelijk gehaald! Hartelijk dank voor de lessen.

Dustin van Doeselaar
5,0 rating
12 januari 2021

Heel veel dank voor de begeleiding van Masha. Je hebt haar, maar ook mij, heel veel geleerd. Door jouw respect en kennis, soms streng maar rechtvaardig voor Masha, is zij tot inzicht gekomen dat haar eigen leerstrategie niet altijd de juiste is. Ik denk dat zij er ook steeds bewuster van werd dat zij voor haarzelf leerde. Mede door jouw geloof in haar en naast haar te staan is ze gegroeid.

Iryna Shemshad
5,0 rating
30 december 2020

Roos ervaart de les als heel fijn; persoonlijk en laagdrempelig.
Ze vindt het heel knap dat Linde precies snapt waar haar knelpunten zitten. Ze geeft je vertrouwen in eigen kunnen. Op weg naar examen precies wat je nodig hebt.
Inhoudelijk worden wij als ouders prima op de hoogte gehouden.
Wat ons betreft is ‘bijlesvanlinde’ een grote aanrader als je natuur- wis- of scheikunde moet bijspijkeren!

Roos (leerling Havo 5) en Els (ouder)
1 juni 2020

Nauwkeurig, betrouwbaar en begripvol. De bijlessen van Linde hebben mij inzicht gegeven. De lessen hebben mij laten zien dat niet alles perfect hoeft en dat je vaak meer kan dan je zelf denkt. Het leren vertrouwen op je eigen kunnen, heeft mij zeker geholpen om het vak wiskunde af te ronden. Met trots kan ik zeggen dat voor mij een onmogelijk vak toch mogelijkheid is geworden. Dank Linde, voor het vertrouwen, het inzicht, het geduld en de gezelligheid!

Marjolein, 5 havo
1 mei 2020

Ondanks het feit dat het voor kortere duur was dan verwacht toch heel erg bedankt voor de fijne, goede, goed helpende bijlessen! Ook bedankt voor de gezelligheid natuurlijk. En ik heb in de bijlessen ook goed geleerd over hoe ik moet leren en hoe ik mezelf vaak tegenwerkte in het leren en tijdens het maken van toetsen. Bedankt dat je me daar mee geholpen hebt! Daar ga ik nog veel aan hebben tijdens m’n studie!! 🙂

Charles, 6 vwo
1 mei 2020

Linde heeft onze zoon, 6 gymnasium, sinds december 2019 bijlessen natuurkunde en scheikunde gegeven. Na eerdere, enigszins teleurstellende ervaringen met bijlesdocenten is Linde een ware verademing gebleken. Eindelijk een betrouwbare, professionele en betrokken docente, die goed kan uitleggen en coachen. Ze bekijkt heel goed wat de individuele leerling nodig heeft om zich de stof eigen te maken. Zo heeft onze zoon veel geoefend om een vraagstuk systematisch te benaderen en alle tussenstappen in berekeningen op te schrijven. Het klikte gelukkig prima tussen docente en leerling, waardoor Linde’s coaching gemakkelijk geaccepteerd werd.
Voor ons als ouders was het prettig dat Linde, o.a. via mail goed bereikbaar is en vlot antwoordt. Je krijgt maandelijks feedback over de werkzaamheden en vorderingen in de voorgaande maand.
Veel dank voor je hulp, Linde!

Dyde
1 april 2020

Wat geeft Linde toch een geweldige bijles! Ik heb het afgelopen jaar op de VAVO gezeten om na mijn bachelor communicatiewetenschap de bètavakken in te halen, omdat ik na veel gepieker toch tandheelkunde wilde studeren. Omdat dit schooljaar zó snel ging voor iemand die nog nooit bètavakken heeft gehad, heb ik hulp gevraagd aan Linde. De bijlessen hebben mij super geholpen! Linde heeft precies door wat jij als leerling moeilijk vindt, ook al kan je daar zelf de vinger niet op leggen. Ze legt alles rustig en duidelijk uit tot jij het snapt en je hier zelf ook zeker over bent. Behalve de inhoudelijke bijlessen helpt Linde je inzien hoe je een toets aan kan pakken, hier heeft ze hele handige tips en ezelsbruggetjes voor. Niet alleen dat, maar Linde is ook nog zeer betrokken bij je buitenschoolse activiteiten wat in de bijles een enorm goede sfeer schept. Ik ben enorm blij dat ik Linde heb gevonden en dankzij haar nu kan doen waar ik van droomde!

Charlotte, vavo
1 april 2020

Ik had bijles nodig voor het vak quantum mechanica in mijn pre-master omdat ik hier heel erg op vast liep. Linde heeft mij hier op afstand mee geholpen, hierna snapte ik het een stuk beter, waardoor ik het vak heb gehaald.

Remi, universiteit
1 juni 2019

Onze jongens hebben heel veel baat gehad en de jongste nog steeds met de wijze waarop Linde bijles geeft. Haar wijze van benaderen draagt er ook toe bij dat Linde ze ook weet te motiveren om te blijven oefenen….Dat is voor deze leeftijdcategorie toch ook al weer een prestatie die genoemd moet worden. Kortom wij zijn zeer tevreden. Linde heeft duidelijk hart voor haar vak en voor de leerlingen die ze begeleidt. Zeker weten dat de inzet van Linde een bijdrage geleverd heeft aan het behalen van het VWO diploma.

Fons
1 mei 2019

Linde is meer dan een bijlesdocent. Ze heeft onze zeer van elkaar verschillende kinderen ondersteund: de één met een CM-profiel, de ander met een NT-profiel. Allebei waren ze heel enthousiast over haar. Dat alleen al is een kunst! Als ouders kregen we elke maand een verslagje over de afgelopen maand, waaruit bleek dat ze niet alleen vakinhoudelijk bezig is, maar ook op een coachende manier. Zeer waardevol, en daarom beveel ik Linde van harte aan!

Francie
1 juli 2018

Ik had hele goede verhalen gehoord van andere moeders over de bijlessen van Linde. De verhalen klopten. Linde zette mijn zoon centraal, richtte zich op dat wat hem hielp, en overvroeg hem niet. Elke maand kreeg ik ook keurig een feedback per email. Ondanks voldoendes voor zijn bèta vakken, had hij moeite met het vinden van de rode draad bij grote vragen. Veel tekst en als handicap dyslectisch, dat was met name bij de examenvragen nog niet echt makkelijk.
Maar wat is hij gegroeid in het aanvliegen van de examenvragen! Hoe pak je nu zo’n grote vraag aan, waar begin je?? Linde heeft een uitstekend werk afgeleverd, Sil heeft de examens voor alle bèta vakken, zowel natuurkunde, wiskunde en scheikunde op HAVO niveau heel goed afgerond.
Dank je wel Linde voor alle hulp. En mijn zoon ging graag naar jou toe. Duidelijke afspraken en goed begeleid daar waar nodig. Mogelijk dat hij nu in zijn het volgend schooljaar en de keuze voor milieukunde nog eens een vraag heeft. Hij weet je te vinden!!

Margo van den Brink
1 juni 2018

Ik heb bijles gehad ter voorbereiding van het CCVX examen scheikunde op vwo niveau. Linde is een erg bekwame en aardige docent die de stof op een duidelijke en rustige manier uitlegt. Ze geeft goede tips over hoe vraagstukken op te lossen, en maakt in haar uitleg gebruik van handige/herkenbare voorbeelden.
Dankzij de uitleg van Linde en het samen oefenen van opgaven heb ik meer plezier en inzicht gekregen in de stof. Daarnaast is ze flexibel in het plannen van een bijles, wat voor mij erg handig was. Ik zou Linde dan ook zeker aanraden als bijlesdocent!

ccvx’er
1 juni 2018

Sinds ik bijles had van Linde zijn mij punten heel erg omhoog gegaan. Aan het begin van het jaar had ik een 2 en nu heb ik allemaal dikke voldoendes. Linde kan erg goed en rustig uitleggen. De bijles heeft mij heel erg geholpen!

Julia, 4 havo
1 juni 2018

Sinds ik bijles van Linde heb ben ik ontzettend vooruit gegaan met natuurkunde. Linde is medelevend, rustig en legt alles zo vaak uit tot je het snapt. Ook stond ze altijd klaar om mij te helpen met scheikunde, wiskunde of biologie, terwijl ik eigenlijk vooral bijles voor natuurkunde had. Ik ben nu geslaagd met 6.4 voor natuurkunde, terwijl ik begon met de bijlessen toen ik een 5 stond. Dit heb ik grotendeels te danken aan Linde.

Isabel, 6 vwo