Bijles van Linde is jarig

Vijf jaar geleden had ik net mijn baan opgezegd en een hing ik een flyer op bij de supermarkt. Het was een spannende stap maar ik heb er geen seconde spijt van gehad.

Elke dag zijn er leerlingen hard aan het werk aan mijn keukentafel. Schriften raken vol, pennen gaan op. Er worden sommen gemaakt, grafiekjes getekend en stappenplannen geoefend. Alle vragen zijn welkom en we oefenen tot de moeilijkste opgaven lukken.

Tussendoor is er ruimte om te kletsen, zeker als alles even tegenzit of als er juist iets heel leuks is gebeurd. Soms moeten we op zoek naar de motivatie; soms bedenken we juist dat school ook weer niet zó belangrijk is. Als een leerling trots binnenkomt met een goed cijfer is het feest en als een leerling zich herpakt na een tegenvaller ben ik minstens net zo trots.

Het is elk jaar weer geweldig om te zien hoe leerlingen zich voorbereiden op de eindexamens en daar laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Afgelopen jaar lag de nadruk vooral op aanpassingsvermogen en veerkracht en daar is iedereen ook met vlag en wimpel voor geslaagd!

Dank aan alle ouders en leerlingen voor jullie vertrouwen de afgelopen vijf jaar! Op naar nog meer sommen, tekeningen, vallende kwartjes en mooie resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *